Wie werken er in onze praktijk – Logopediegriens.nl – Herkenbosch
Header afbeelding

Wie werken er in onze praktijk

Jolanda Griens is eigenaresse van de praktijk. In 1972 is de oorspronkelijke praktijk door haar vader G.A. Griens opgericht en sindsdien is de naam Griens verbonden met logopedie en dyslexiebehandeling in Sint Odiliënberg en omstreken. In 1993 is zij in deze praktijk gaan werken en heeft zij de praktijk van haar vader enkele jaren later overgenomen. Vanaf haar afstuderen is zij werkzaam op het gebied van ernstige taal-, lees- en spellingproblemen. Na de opleiding Logopedie en Akoepedie aan de Hogeschool Hoensbroeck (diploma 1993) heeft ze in 1997 een tweejarige post HBO opleiding dyslexiespecialist aan de Hogeschool Zuyd succesvol afgerond. In 2011 heeft Jolanda haar Master SEN Dyslexie behaald.

Ingrid Kiel werkt sinds juni 2016 in de praktijk. Ingrid is afgestudeerd als logopediste aan de opleiding Logopedie en Akoepedie aan de Hogeschool Hoensbroek in 1983. Ingrid is na haar afstuderen werkzaam geweest binnen de schoollogopedie en op peuterspeelzalen in de gemeente Echt-Susteren en Sittard-Geleen.

Anne Peeters werkt sinds augustus 2020 in onze praktijk. In juli 2020 is zij afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. In het derde jaar van de opleiding heeft zij de minor ‘Het Kind Centraal’ behaald. Tijdens de opleiding heeft ze ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van met name kinderen in verschillende logopediepraktijken. Haar eindstage vond plaats bij Kentalis. Hier heeft ze verschillende ervaringen opgedaan tijdens het behandelen en begeleiden van peuters en kleuters met een vermoedelijke TOS in combinatie met andere complexe problematiek (gedrag, IQ, motoriek etc.).